IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предоговаряне на дългосрочните договори за ток - точно попадение за енергетиката

Броени седмици преди новия регулаторен период преговорите с ТЕЦ „Марица Изток“ 1 и ТЕЦ „Марица Изток“ 3 още не са започнали

11:23 | 17.06.14 г. 4
<p>
	Снимка: <em>ЕК</em></p>

Снимка: ЕК

Последна актуализация: 12:19 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 9 rate down comment 3
tonitov
преди 9 години
Само упорни точки от нагли лъжи опунента да се омаскари, и успяват за седми път управляват, прехода удължават и народа оголяват. Точно така както го иска. Мачкат ни за да ги уважаваме.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 23 rate down comment 1
novak li sam
преди 9 години
Възможно е да има и по-дълбок замисъл от страна на управляващите и техните стойневци и американците. При предоговаряне на цената може и да прецакат народа - след 3-4 години централите да останат американски, вместо да станат държавна собственост. Като нищо за пари Стойнев, Орешарски и тяхната кукла на конци Боев ще накарат НЕК да подпише, че поради промяна в цените отпада клаузата за прехвърляне на собствеността след 15-та година.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 21 rate down comment 4
bgMan
преди 9 години
Да бе... Все Костов, Борисов, американците... били виновни.А Румен Овчаров дето накрая подписа договора с уж американските ТЕЦ хич не е виновен, нито Ахмед Доган, Г. Първанов, Луканов или Жан-виденовите соц. експерти.Вината винаги е извън нашата партия и извън нашата мафия.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 12 rate down comment 1
misanthrope
преди 9 години
A,кво стана?Костов е виновен!!!!:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още